Νέα Φιλαδέλφεια, 20/10/2022

Αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων, που εκτελούνται από το συνεργείο της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, επί των οδών Κυπρίων Αγωνιστών και Παπαδιαμάντη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

  • Συνεχίζονται επίσης, οι ευρείας κλίμακας εργασίες στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Ν.Φ. Έργο που ανέμενε η σχολική μας κοινότητα για περισσότερα από 10 χρόνια.
  • Οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών και του καλλωπισμού του περιβάλλοντος χώρου, στους αθλητικούς χώρους επί των οδών Κηφισού και Παπαναστασίου.
  • Οι εργασίες ανακατασκευής και αναβάθμισης των γηπέδων αντισφαίρισης (γήπεδα τένις) επί της οδού Στρ. Νικ. Πλαστήρα.
  • Συνεχίζεται τέλος με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του νέου παιδικού/βρεφικού σταθμού, έργο που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας και αναμένεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2023.

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, οι μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις για έναν περιποιημένο και σύγχρονο Δήμο, παρά τα όποια αναχώματα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματούν ποτέ!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                            Από το Γραφείο Τύπου

2022-10-26T12:06:53+00:00